Fotografiem la fauna del riu Ripoll! Claim

/ 5
Add to favorites Imprimir

Sobre l’ADENC i l’acord de custòdia:

L’entitat està desenvolupant un projecte de custòdia al riu Ripoll (Sabadell) des del 2009. L’àmbit d’actuació és el Domini Públic Hidràulic i el projecte es va iniciar amb la col·laboració de l’Agència Catalana de l’Aigua (projecte Recuperació ambiental al riu Ripoll entre la passera de Jonqueres i l’assut del molí d’en Torrella, 2009-2011). El projecte a continuat amb la col·laboració de nombroses institucions i entitats, i hi han participat més de 2.500 voluntaris ambientals.

El projecte s’ha desenvolupat en una primera fase de recuperació de la vegetació (2009 – 2011), una segona fase de foment de la fauna (2011 – 2012), una tercera fase d’ampliació de l’àmbit d’actuació (2013 – 2015) i, actualment, estem en fase de consolidació.

Hem fotografiat la fauna del riu per fer un testing de biodiversitat!

Número màxim de participants: 100 persones.

Horari: de 8:00h a 13:00h.

Punt de trobada: la jornada tindrà lloc al riu Ripoll, entre el pas de Junqueres i la font dels Gitanos, a Sabadell (http://g.co/maps/5ud9c). Veure ubicació a sota.

Crònica de l’activitat:

El testing de biodiversitat és una activitat naturalista que consisteix en que els participants realitzin el màxim nombre de fotograies de la fauna que trobin a prop del riu. Aquestes fotografies són identificades posteriorment pels especialistes en cada grup de fauna, a través de la plataforma de Biodiversitat Virtual.

La jornada tindrà lloc al riu Ripoll, entre el pas de Jonqueres i la font dels Gitanos, a Sabadell (veure ubicacio a sota).

8.00h. Acollida dels participants. Presentació del projecte. Explicació de les tasques. Distribució dels participants.

8.30h. Realització de fotografies.

10.00h. Pausa-begudes.

10.30h. Realització de fotografies.

12.00h. Recopilació de fotografies. Volcat a la plataforma de Biodiversitat Virtual.

13.00h. Valoració, agraïment i finalització de la jornada.

Les persones que participin a la jornada hauràn de venir amb càmara digital i roba còmode. Seràn encarregades de fotografiar les diferents espècies de fauna que vagin trobant al riu. Al final de la jornada es volcaran les fotografies al portal Biodiversitat Virtual correctament georeferenciades.

Així mateix, es convidarà als assistents a participar novament al projecte i, si ho desitgen, a incorporar-se en l’equip de seguiment del projecte, que es el grup de voluntaris estabñes que participa en el disseny, execució i seguiment del projecte de custòdia.

Més informació a: www.adenc.cat

O al facebook: www.facebook.com/adenc.valles

  • Fecha 5 junio, 2016
  • Desde 08:00 AM
  • Hasta 01:00 PM
  • Localidad Sabadell
  • Categoría Ayuda a conservar un espacio en custodia!
  • Dirección ADENC - Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura
    C. Sant Isidre, 140 - 08208 Sabadell
facebook

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/16/d535498699/htdocs/domains/tejiendocustodia.org/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/16/d535498699/htdocs/domains/tejiendocustodia.org/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Post New Review

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

uno + 4 =